Lad initia hjælpe dig med at gøre tingene relevant anderledes

initia har siden 1987 hjulpet danske og udenlandske virksomheder og organisationer til vækst. Både ved at deltage i virksomhedernes og organisationernes hverdag og processer og ved at tilbyde situationstilpassede kurser og uddannelsesforløb. Alt sammen noget, der virkelig skulle gøre en positiv forskel.

Der er mange i såvel Danmark som i udlandet, der gennem årene har oplevet, at initia ikke blot er bedre. Vores ydmyge holdning til faste omkostninger gør, at initia også er billigere.

For resten kan vi også med stolthed konstatere, at adskillige af vore kunder har været med os gennem alle årene.


Strategi som overlevelsesmiddel...
Gennem årene har vi hævdet, at det at være strategi-baseret er virksomhedernes bedste overlevelsesmiddel. Nylige undersøgelser har vist påstandens berettigelse.

initia har deltaget i og forestået en lang række af stra-tegiske processer for såvel store som mindre virksom-heder. Faktisk tror vi, at du vil få svært ved at finde en partner, som er mere erfaren inden for området.

Hvorfor ikke bare kontakte os for et uforbindende og uforpligtende møde?

                     Læs mere om os ved at gå ind i profilen…


Initia er på mange måder en anderledes virksomhed. Også når det drejer sig om coaching. Vi giver os nemlig helt under processen, og det på en sådan måde, at de coachede også gør det, når forløbet er afsluttet.


Kontakt os, så vi får mulighed for at drøfte tingene med dig. Det er uforpligtende.

 

Indsend dit CV
Hvis du har lyst til nye udfordringer, bør du skynde dig at sende os dit CV.  
                læs mere...